Има хора, които мразят всичко

 

Черногледството е типична българска черта. Каквото и да стане, задължително търсим мръсотия.

Четейки материалите на професор Мирослава Кортенска, аз се убедих, че тази жена мрази всичко и всички. Последно оплюваше наред българските актьори и режисьори. Честно, без изключение. А доводите й са повече от абсурдни. Например било лошо Захари Бахаров и Асен Блатечки да участват в реклами. Нарича го печелбарство. Значи според нея да печелиш пари е лошо. Та това е върхът на тъпотията, запазена марка точно на най-алчните хора. Те винаги се възмущават от онова, което най-неудържимо ги вълнува.

11

Според Кортенска щом Бахаров е говорител на лотарията, значи трябва да забрави ролите си по разни сериали и холивудски продукции. Що за безумие? Все едно да обясняваш на Робърт де Ниро, че негов дълг е да играе само положителни роли, тъй като хората не го разпознавали в отрицателните. Кортенска дали е чувала за професионализъм, т.е. добрият актьор може да изиграе всичко, именно защото е добър.

Усмивката на Бахаров било фалшива. Айде, бе! За мен той е един от най-добрите ни актьори. Но според Кортенска не можел да играе в театрални постановки, тъй като вече е участвал в телевизионни реклами. Никаква логика.

Всъщност какво ли харесва Кортенска? Явно обича тъпото и скучно, гарнирано с лицемерие пуританство. Според нея ценното не носи пари, защото тогава ставало печелбарство. Егати “ценното”, щом не носи пари! Омразата на Мирослава Кортенска е в доста широки граници. Ако изобщо има граници. Тя ненавижда и красивите жени, затова не пропуска да наплюе чалгата и Пайнер.

2

Какво да ви кажа! Мен лично не ме друса мнението на тази жена. Тя явно би одобрила само грозното, безинтересното, безвкусното. Не, не ме вълнува мнението на черногледците. Чета материалите на Мирослава Кортенска, за да разбера от какво се оплаква този път. После се смея от сърце. Понякога ми е жал за нея, защото явно е сляпа за красивото. Не искам да знам колко скучен и сив е животът й.

 

Advertisements

, , , , , , , , ,

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: